Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bruktbildagene 2020

Nå har vi et bredt utvalg av nye bruktbiler på lager hos flere av våre forhandlere! Alle kommer med den velkjente Gumpen Garanti. Kontakt oss allerede i dag for et godt tilbud, og besøk oss gjerne på Bruktbildagene 2020, 26.-28. mars.

Vi har lang erfaring med å hjelpe bilkjøpere på veien til sin (nesten) nye bil. Det er alltid en fordel å kjøpe bruktbil hos en merkeforhandler. Ingen har så høy kompetanse om våre produkter som det vi har.

Bruktbildagene 2020 - hva skjer?

Under Bruktbildagene hos Gumpens Auto Vest får du uslåelige tilbud på noen av våre mest populære modeller innen plug-in hybrid-klassen. 

Hos Gumpens Auto selger vi bare biler vi kjenner godt. Derfor kan du forvente å bli møtt av selgere med god kompetanse og bred erfaring med bilene. Bruktbil er et økonomisk og miljømessig godt valg, og med Gumpen har du ingen ubehagelige overraskelser i vente.

*GUMPENGARANTI

Vi gir inntil 2 års bruktbilgaranti.

-> 0-6 år : 24 mnd / 30.000 km*
-> 6-10 år: 6 mnd / 6.000 km
-> 10 år + : 3 mdn / 3.000 km

* Gjelder biler med km.stand under 120.000km v/kontraktinngåelse