Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.3

En ny bestselger i Norge. Allsidig elbil med sporty design.

Nå fra kr 277.280,-
Rekkevidde opptil 550 km*En bil for fremtiden

Den nye ID.3 setter en helt ny standard i kompaktklassen og er propfull av innovasjoner. En perfekt elbil for hverdagsbruk med en elektrisk rekkevidde på inntil 550 km* og med topp resultat i sikkerhetstest er dette et trygt valg for deg.

Innovativt utseende og romslig kupé

Elbilen ID.3 har et moderne og innovativt utseende som preges av LED-Matrix hovedlykter, det nye Volkswagen-emblemet og lysbåndet som strekker seg mellom frontlyktene. Fremtidsrettet fra front til hekk, med velkjente Volkswagen former. Det innovative designet fortsetter innvendig, med en komfortabel og romslig ”Open space” kupé. Her finner vi komfortable seter, god beinplass, stor touchskjerm sentralt posisjonert med ti tommer samt ID.Light ambientebelysning. Kupeen er uten midttunnel, og tilbyr mye plass for oppbevaring.

Se priser og bygg din egen ID.3 her.

Interiørbilder-ID.3.jpg

ID3-utstilling 768x414.jpg

* Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.