Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.4 GTX

Den nye ID.4 GTX er firehjulsdriftutgaven av ID.4. Med to elektriske motorer akselererer ID.4 GTX fra 0–100 km/t på 6,2 sekunder, byr på sportslige ytelser med inntil 299 hk og lang elektrisk rekkevidde på inntil 478 km*. Nye ID.4 GTX er sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt.

gumpen-kampanje-2022.png
ID.4 GTX

inkl. tilhengerfeste og mørke vinduer

Kjøpspris nå fra kr 479.900,-

Leasing fra kr: 3669,- per mnd**

**Leasing 3år/45000km | Forskudd: 80.000,- | Rente: 2,90% | Totalkost 3år:219.345,-
Termin- og etableringsgebyr kommer i tillegg.

Vinterdekk, foliepakke, skvettlapper og serviceavtale og vedlikehold er inkludert ved leasing.

VW_GTX-knapp_1000x75.png

Vil du vite mer? Kom innom eller kontakt oss, så hjelper vi deg.

ID.4-GTX-Norge-1500px.jpg

Nå kan du bestille ID.4 GTX med firehjulstrekk. Bilen som er kåret til Årets bil i verden er nå tilgjengelig som en sprek sportsvariant, med ekstra kjøreglede. Kontakt oss i dag for bestilling av ID.4 GTX og prøvekjøring av ID.4. Bygg og bestill din ID.4 GTX her.

ID.4 GTX med firehjulstrekk vil gi deg alt du trenger i en komplett familie-SUV:

  • God plass
  • Lang rekkevidde
  • Mulighet for hengerfeste, totalvekt på inntil 1200 kg (med bremser)
  • Godkjent for taklast på inntil 75 kg
  • Kraftig elektrisk motor 
  • Firehjulstrekk 

Elektrisk ytelse
ID.4 GTX er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk.

Intelligente førerassistentsystemer
Cockpiten i ID.4 GTX betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.

ID4-diamanter-1500px.jpg

* WLTP. Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsprodukter, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi.