Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

– 40% lengre elektrisk rekkevidde

Gode kjøreopplevelser er standard i Golf eHybrid, takket være den ladbare hybrid-teknologien med inntil 71 km elektrisk rekkevidde og en ytelse på 204 hk.

Golf eHybrid er sportslig og effektiv

Drivstofforbruket er lavt, uten at det går på bekostning av dynamikken. I tillegg til de tre brukervennlige hybridmodusene kan du også velge ren elektrisk drift som er perfekt for kjøring i urbane strøk med en rekkevidde på inntil 71 km. Det betyr at du kan kjøre elektrisk i byen, utnytte begge motorene ved forbikjøring på landeveien, og bruke TSI-motoren når du skal kjøre langt.

 

 

Energisk på utsiden.
Avslappet på innsiden.

Det sportslige utseendet videreføres inne i bilen der alle komponenter er nøye tilpasset hverandre. Det starter nederst med pedaler i rustfritt stål, fortsetter med dekorelementene og de karakteristiske dekorsømmene, og avrundes med det sorte taket. LED-ambientebelysningen retter fokus mot de riktige stedene.

Det er lett å se at den digitale fremtiden har inntatt førerplassen og midtkonsollen. Her dominerer displayer med høy oppløsning, og de fleste funksjonene, som radio, klimaanlegg og lys, kan styres med berøringsflater og glidebrytere.

 

Raskere giring, mer moro

Direktekoblingsgirkassen DSG med den nyutviklede girspaken sørger for uavbrutt moro bak rattet. Girskift skjer nesten uten at du merker det, og girkassen bidrar til å redusere drivstofforbruket, samtidig som det ikke ødelegger moroa. Trykk på velgerspaken for å legge inn ønsket kjøretrinn. Den elektrisk tilkoblede shift-by-wire-girkassen skifter gir sømløst.

Er bilen utstyrt med Travel Assist (ekstrautstyr), gjør systemet det mye enklere å kjøre i kø ved at det hjelper deg å bremse og kjøre i gang igjen.