Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

ID.4 med firehjulstrekk

Endelig er den her! Nå kan du bestille ID.4 GTX med firehjulstrekk. Bilen som er kåret til Årets bil i verden er nå tilgjengelig som en sprek sportsvariant, med ekstra kjøreglede. Kontakt oss i dag for bestilling av ID.4 GTX og prøvekjøring av ID.4. Bygg og bestill din ID.4 GTX her.

ID.4-GTX-Norge-1500px.jpg


ID.4 GTX med firehjulstrekk vil gi deg alt du trenger i en komplett familie-SUV:

  • God plass
  • Lang rekkevidde
  • Mulighet for hengerfeste, totalvekt på inntil 1200 kg (med bremser)
  • Godkjent for taklast på inntil 75 kg
  • Kraftig elektrisk motor 
  • Firehjulstrekk 

VW_GTX-knapp_1000x75.png

Elektrisk ytelse
ID.4 GTX er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk.

Intelligente førerassistentsystemer
Cockpiten i ID.4 GTX betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.

ID4-diamanter-1500px.jpg

Fremtidens familie-SUV med firehjulstrekk er her

Den nye ID.4 GTX er firehjulsdriftutgaven av ID.4 – og fremtidige ID.-modeller – med to elektriske motorer. ID.4 GTX akselerer fra 0–100 km/t på 6,2 sekunder, byr på sportslige ytelser med inntil 299 hk og lang elektrisk rekkevidde på inntil 475 km. Nye ID.4 GTX er sportslig som en GTI, komfortabel som en SUV og produsert 100% karbonnøytralt.