Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Volkswagen ID.4

Gjør deg klar for neste medlem i ID.-familien, ID.4 - det neste steget mot bærekraftig mobilitet. Den elektriske SUV-en med rommelig interiør og lang rekkevidde er som skapt for norske forhold og bilpreferanser.


Vårt neste steg mot fullelektrisk mobilitet er familiebilen ID.4. Den elektriske SUV-en kombinerer det beste fra to verdener; plass og fleksibilitet som i en moderne SUV med bærekraftig mobilitet og elektriske ytelser. ID.4 med sitt rommelige interiør, lange rekkevidde på inntil 500 km (WLTP) med mulighet for hengerfeste og takstativ er som skapt for norske forhold.

 

ID.4 vil først lanseres med bakhjulstrekk mot slutten av 2020* og på et senere tidspunkt bli tilgjengelig som en kraftfull firehjulstrekker.

 

 

Progressivt design
ID.4 kjennetegnes med sitt dynamiske og fremtidsrettede design. Det aerodynamisk finslipte eksteriøret er en perfekt innramming for den revolusjonerende MEB-arkitekturen: Fronten er kort, akselavstanden er lang, noe som gir suverene plassforhold innvendig. «Open Space» konseptet gir et luftig og lyst bilinteriør.

Elektrisk ytelse
ID.4 er en SUV med akselerasjon som en sportsbil, med fullt dreiemoment fra første meter og ytelser som gir deg en god og morsom kjøreopplevelse. Produksjonen av ID.4 er karbonnøytral gjennom hele verdikjeden og takket være moderne motor-og batteriteknologi, vil kjøreturen din ha et bærekraftig avtrykk.

Intelligente førerassistentsystemer
Cockpiten i ID.4 betjenes nesten utelukkende med touch-funksjoner og intelligent, naturlig stemmestyring. Volkswagens første elektriske SUV vil ha et høyt nivå av førerassistent-og sikkerhetssystemer, som bidrar til en sikker og behagelig kjøretur. Disse funksjonene bidrar til at du kan fokusere på å nyte kjøreturen.

 

*Vi tar forbehold om endringer og avvik.