Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

– Helt ny, med den velkjent Golf-følelsen bevart

Volkswagen Golf 8 setter en ny standard for digitalisering i klassen. Intelligent og tilkoblet. Smarte assistentsystemer sørger for høyere kjørekomfort, samtidig som den velkjente Golf-følelsen er bevart. 


Skreddersydd for deg

Den nye Volkswagen Golf er første modell i sin prisklasse med en digital high-end cockpit som standard. Systemet aktiverer automatisk din personlige førerprofil med ønskede innstillinger for sete, lys og klima.

Du kan enkelt endre innstillingene i Innovision Cockpit (ekstrautstyr) på det 10-tommers Digital Cockpit kombiinstrumentet kombinert med 10-tommers Discover Pro navigasjonssystem. Digital Cockpit viser klassisk innhold som turteller, speedometer og kilometerteller, men kan også vise andre nyttige data. For eksempel kan navigasjonskartet vises på hele skjermen.

 


Navigasjonssystemene Discover Media og Discover Pro har stor skjerm for visning av en rekke funksjoner med tilhørende grafikk og animasjoner, akkurat som på smarttelefonen. Her kan du legge til bilder og favorittfunksjoner på startsiden.

Golf 8 har mange høydepunkter, her er noen av dem:

-> IQ.light - intelligente lys
-> ACC - Automatisk avstandsregulering
-> Innovision Cockpit - skreddersydd for deg

Dynamisk design

Den nye Volkswagen Golf tar arven fra den ikoniske ur-Golfen over i en ny tid. Nye Golf har et dynamisk design med lav front, smale LED-Matrix-frontlykter og den nye Volkswagen-logoen. Som alltid er alle detaljene på Volkswagen Golf harmonisk og perfekt tilpasset til hverandre. Hekken har smale baklykter og Golf-signatur, mens eksosrørene er diskré plassert under den elegante hekkdiffusoren.

 

Car2X vet hva som kommer

Biler som kommuniserer med hverandre, kan gjøre veiene tryggere, redusere køer og varsle om lokale faresteder. Farevarselet (standardutstyr) gir deg nyttig informasjon. Det kan blant annet advare deg om veiarbeid eller utrykningskjøretøyer. Kommunikasjonen foregår med Car2X-teknologi over trådløst nett.
Automatisk avstandsregulering (ACC, ekstrautstyr) med Car2X-funksjon gir føreren nyttig informasjon og kan gripe aktivt inn hvis det oppstår en nødssituasjon. Dette skjer ved hjelp av permanent datautveksling over trådløst nett.

Prøvekjør nye Golf 8 nå!