Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Touareg - Nå som eHybrid

Volkswagen Touareg SUV har et lett gjenkjennelig design med rene linjer. Interiør, komfort og kjøreopplevelse er tatt til et helt nytt nivå med Touareg. Volkswagens egen luksus-SUV - diskret levert.


Horisontale, enkle og rene linjer vi kjenner fra Passat er på plass i fornyet og forfinet form. De utheves dessuten av stilige LED-belyste felter på undersiden. Vinklingen av den enorme 15-tommers infotainmentskjermen mot fører gir dessuten både deilig cockpit-følelse og kortere avstand når du bruker skjermene.

 

Gode seter, god plass

Kjørestillingen er ekstremt fleksibel, du kan justere både ratt og sete akkurat slik du ønsker. Når det kommer til plass, er det ikke nødvendig å si så mye. En SUV i denne klassen tilbyr alt du trenger og mer til, både i baksete og bagasjerom. Sistnevnte tar 810 liter, bare så det er sagt. Siden testbilen har luftfjæring, kan du dessuten slippe den ned eller heise den opp via knapper i bagasjerommet for å lette lastingen. 

 

 

Ingen vibrasjoner eller uønskede lyder inne i bilen, og du kjenner alltid at du har et lokomotivs krefter i bakhånd.