Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

e-Golf kampanjemodell

Nå får du den populære e-Golf fra kun kr 256.740,- dersom du bestiller innen 16.05.2020. Ta kontakt for et godt kjøp i dag!

 

Kåret til årets beste bilkjøp.

I finalen var det tre helelektriske, tre ladbare hybrider, en tradisjonell hybrid, to helfossile og én hydrogenbil. Vurderer du elektrisk bil oppfordrer vi deg til å lese testen her. I tillegg til godt førermiljø, best å kjøre i klassen, grei rekkevidde, grei plass og grei leveringstid, så viser en fersk oversikt utarbeidet av Rødboka at en e-Golf er Norges billigste bil å eie. Dét er et argument som trumfer svært mange andre. 

Volkswagen e-Golf er den første helelektriske Golf-modellen. I flere tiår har Golf vært med på å sette standarden for biler, og den nye elbilen byr på samme komfort og kjøreopplevelse som forgjengerne - samtidig som du får fordelene spesifikt for elbil; rekkevidde inntil 231 km (300 km NEDC) og utslippsfri kjøring. e-Golf er en kraftig og innovativ elbil, men først og fremst er det en svært anvendelig hverdagsbil som også passer godt som en familiebil. Volkswagen e-Golf skviser mer energi ut av hver kW og stortrives på strøm. Elbilen har i lengre tid vært en av Norges mest populære elbiler og ble i 2018 kåret til årets beste kjøp av NAF Magasinet Motor. e-Golf er en av markedets gjerrigste på strømforbruk og koster minst pr. kjørte km sammenlignet med Norges 50 mest solgte biler i 2018.

Ta kontakt for en hyggelig bilprat i dag!

 

Alle tilbud gjelder frem t.o.m. 31.05.2020.

* Pris gjelder bil ferdig levert fra forhandler inkl. frakt og leveringsomkostninger. Strømforbruk blandet kjøring: 15,4 kWh/100km. CO2-utslipp: 0 g/km. Verdiene vil endres etter valgt utstyr.

** Avbildet modell kan avvike. Vinterdekk, service- og vedlikeholdsavtale inkludert ved kjøp. Rente 1.99% Termingebyr 85,- og etableringsgebyr kr 4240,- kommer i tillegg. 3 års bindingstid. Avtalen har flytende rente. Totalpris 3 år kr. 126.632,- kjørelengde 30.000km. Leasing av el-bil er fritatt for mva ut 2020. MVA kan tilkomme under leieperioden

Vi tar forbehold om eventuelle feil, endringer og avvik.