Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyheter

 • Volkswagen way to ZERO

  Vi står foran den største utfordringen i selskapets historie. Kanskje den aller største i bilens historie. Vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene.

  Derfor har vi sluttet oss til Paris-avtalen og har som mål å være et CO2-nøytralt1 selskap innen 2050. Skal vi klare det, må vi tenke nytt.

  Les mer
 • Verdenspremiere for ID.4 Bestill allerede i dag

  Volkswagen holder tidsplanen for utvidelsen av ID.-familien: ID.4 har sin verdenspremiere 23. september 2020, og allerede 24. september åpnes det for bestilling i Norge. Dette er en ekte norgesbil – helt ned til felgene.

  Les mer
 • «Utvendig frihet, innvendig fri plass»: Interiøret i nye ID.4

  Generøse plassforhold, puristisk design, effektfull belysning og bærekraftige materialer: Innvendig er ID.4 som en moderne lounge. Den nyskapende karakteren til Volkswagens første elektriske SUV blir til å ta og føle på.

  Les mer
 • Rekkevidderekord for ID.3 1st

  Det ble satt rekkevidderekord for ID.3 da den ble kjørt en strekning på hele 531 km, fra Zwickau i Tyskland til Schaffhausen i Sveits, uten ladestopp underveis. Dermed overgikk den WLTP-rekkevidden med over 100 kilometer.

  Les mer
 • Volkswagen starter produksjonen av ID.4

  Den elektriske offensiven til Volkswagen fortsetter: Serieproduksjonen av ID.4 er i gang, og verdenspremieren blir i slutten av september. Med dette understreker Volkswagen sin ambisjon om å bli verdensledende på elektrisk mobilitet.

  Les mer
 • På lag med Start - såklart!

  Gumpens Auto Vest har i en årrekke vært en støttespiller for byens fotballag, og det er ikke i ferd med å endre seg. Det ligger tungt forankret i bilforhandlerens historie og fremtid, å støtte lokale aktører som er med på å løfte byen og landsdelen.

  Les mer
 • ID.3 ofte stilte spørsmål

  Ofte stilte spørsmål om Volkswagen ID.3 1ST.

  Les mer
 • Bruktbilsjef Tom Einar Helle: – Viktig å løfte kollegaer

  Tom Einar Helle tok nylig over roret i bruktbilavdelingen hos Gumpens Auto Vest. Den joviale sørlendingen kommer med klare tanker om hvordan gjengen på bruktbil skal lykkes, trives og vokse. Tom har holdt til i Arendal stort sett hele livet, nå er vi veldig glade for å ha han i Gumpens Auto!

  Les mer
 • Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020»

  Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020» med totalt fem priser i designkategoriene. ID.3, bilen som viser Volkswagens vei inn i fremtiden, ble utpekt som «Best of Best» i ikke mindre enn to kategorier.

  Les mer
 • Lurer du på hvordan du kan sette verdi på bilen din?

  Vi får mange spørsmål om hvordan bilens verdi vurderes. Både i forbindelse med skattemeldinger, men også for de som har firmabil og som i disse dager opplever å bli permittert. På denne siden finner du en enkel trinnvis metode for å finne verdien på din bil. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål tilknyttet dette, eller finn lenke til ytteligere informasjon fra Skatteetaten nederst på denne siden. 

  Les mer
 • ID.4 blir den første helelektriske SUV-en fra Volkswagen

  Det neste steget mot bærekraftig mobilitet heter ID.4. Den elektriske SUV-en med rommelig interiør og lang rekkevidde er som skapt for norske forhold og bilpreferanser. Og dette er bare starten på den storstilte elektrifiseringsstrategien til Volkswagen.

  Les mer
 • Nye Touareg R - kraftig hybrid

  Touareg R blir den nye toppmodellen fra Volkswagen. Med intelligent elektrisk ytelse blir nye Touareg R en utsøkt kombinasjon av ytelser og effektivitet. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter nye Touareg R alltid i det helelektriske «E-MODE». Som verdens første plug-in-SUV kan Touareg R leveres med «Trailer Assist», altså assistert rygging med tilhenger.

  Les mer
 • 7 ting du bør vite om ID.3 1st

  Med den nye ID.3 1ST starter en ny æra innen elektrisk mobilitet. Her møter elektrisk ytelser på 204 hk, innovativt design og en rekkevidde som egner seg til lange kjøreturer på inntil 420 km. Som skapt for mennesker som trenger stor plass og lang rekkevidde i hverdagen.

  Les mer
 • Nye Volkswagen Caddy: Sniktitt før verdenspremieren i februar

  Konkrete designskisser av nye Caddy fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Mer sportslighet i flerbrukssegmentet, samtidig som den er en gjenkjennelig og pålitelig venn for familier og de med plasskrevende fritidsaktiviteter.

  Les mer
 • Åpner for bestilling av nye Golf 8

  Volkswagen har nå sluppet prisen på lanseringsmodellen av nye Golf 8 i Norge, og har med det åpnet for bestilling av tidenes mest innovative Golf. Golf er Norges mest solgte bilmodell totalt, og den ikoniske modellen har toppet salgsstatistikken 18 ganger.

  Les mer
 • Klimafond gir resultater: 170 000 tonn CO2 spart

  Volkswagenkonsernets eget klimafond stiller hvert år 25 millioner euro til disposisjon for alle de tolv konsernmerkene. Det finansierer interne klimaprosjekter over hele verden.

  Les mer
 • 7 svar fra høyvoltekspertene for deg med elbil

  Flere av våre elbilkunder har mange spørsmål når de tar med sin nye elektriske bil fra oss. Vi har tatt en prat med Vegard og Sigve, våre høyvolteksperter hos Gumpens Auto Vest, og de har svarene der du har spørsmålene!

  Her er noen av det dere oftest lurer på. 

  Les mer
 • Kåret til Årets Forhandler 2019!

  Prisen «Årets Nyttekjøretøy forhandler Volkswagen» deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2019.

  Les mer
 • Norges mest solgte bilmerke 10 år på rad!

  Volkswagen har vært Norges mest kjøpte bilmerke hvert år siden 2010. Samlet sett ble 2019 et svært godt år for Volkswagen i Norge med 18 949 registrerte biler av et totalmarked på 142 381 personbiler.

  Les mer
 • NorEngros satser miljøvennlig: – Ny e-Crafter i bilparken

  NorEngros Gustav Pedersen satser på miljø og bærekraft. En ny e-Crafter har nå funnet sin vei til bilparken, og er den første på veiene i Vest Agder. Erik Svensen fra NorEngros forteller nettopp hvorfor valget falt på denne modellen. 

  Les mer
 • Service på elbil: – 5 gode grunner til å velge merkeverksted

  Siden introduksjonen av e-up i 2013, og senere e-Golf – som raskt ble en av Norges desidert mest populære biler – har det blitt en stadig større andel elektriske biler inne på verkstedet. Det har krevd omstilling, store investeringer i spesialutstyr, og ikke minst omfattende videreutdanning blant teknikerne. Samtidig opplever de at mange elbil-kunder ikke er like nøye på service.

  Les mer
 • e-Golf nr 100.000 levert ut i Norge!

  Nær fire av ti av de produserte eksemplarene av Volkswagen e-Golf er utlevert i Norge. Det har gjort e-Golf til et viktig bidrag i den elbilutviklingen vi nå ser, og en viktig bil for Volkswagen.

  Les mer
 • ID Space Vizzion – Et helt nytt bilkonsept

  Med ID. SPACE VIZZION utnytter Volkswagen den nye elektriske MEB-plattformen til fulle: Nyskapende design, generøse plassforhold – og en rekkevidde på opptil 590 km (WLTP). Produksjonsmodellen skal lanseres i 2021.

  Les mer
 • Nytt elektrisk familiemedlem: ID. SPACE VIZZION vises på bilutstillingen i Los Angeles

  Volkswagen vil vise ID. SPACE VIZZION på kvelden den 19. november, i forbindelse med bilutstillingen i Los Angeles. Det er en elbil for en ny æra, en ny tenking og en ny mobilitet.

  Les mer
 • Volkswagen ID.3 blir karbonnøytral

  ID.3 er starten på en ny æra – også innen bærekraftig bilproduksjon. Den elektriske bilen fra Volkswagen blir den første som er karbonnøytral gjennom både produksjon og livsløp. Her forklarer vi hvordan.

  Les mer
 • ID.3. Roadshow besøker Kristiansand KUN 4. november!

  Endelig kan vi vise frem ID.3 1ST hos oss på Gumpens Auto Vest! 

  Les mer
 • Nye ID.3 1ST

  ID.-familien fra Volkswagen blir starten på en ny æra innen elektrisk mobilitet og har mer å by på enn bare elektrisk kjøring: ID. er ditt personlige rom på fire hjul. Den lytter til deg, den forstår deg og den lærer av deg. Den lar deg kjenne på den dynamiske følelsen av elektrisk akselerasjon.

  Les mer
 • Volkswagen satser tungt på battericeller

  Volkswagenkonsernet setter nye standarder for utvikling, testing og produksjon av den fremtidsrettede batteriteknologien i Tyskland. Bare i Salzgitter skapes det 1000 nye arbeidsplasser innen 2023/2024. Mer enn en milliard euro investeres i Volkswagensgruppens battericelleaktiviteter i denne perioden.

  Les mer