Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyheter

 • Gjenskapte barndomsminne på skiltet

  Han vokste opp med Boble, og ble plassert i hattehylla på vei opp og ned mellom Kristiansand og Hovden. Hans tredje VW eGolf har fått et helt spesielt kjennemerke.

  Les mer
 • Norges beste selger andre året på rad

  Nikolai Stien, best for andre året på rad, og kollega Alexander Tveit på en råsterk tredjeplass. Hva skal til for å bli best?
  - Først og fremst mye hard jobbing, med lange dager og høyt tempo. Struktur og tidsstyring, sammen med knallhard prioritering av riktige arbeidsoppgaver. Vi har et veldig godt team her på Gumpens Auto Vest og det legger til rette for å kunne levere gode resultater.

  Les mer
 • Gumpens Auto sponser unge talenter i skiløypa

  Elin Uppstad (22) er en av de lokale talentene som Gumpens Auto Vest har inngått samarbeid med. Gumpens Auto har i alle år vært en bidragsyter for lokal idrett og kultur, og nå er vi i skiløypa med Elin også. Sponsorater er viktig for unge utøveres muligheter, kan hun fortelle om, og sammen med en stor støttespiller i far kan hun nå satse alt på profftilværelsen. 

  Les mer
 • Tester bildeling med Gumpen: Bydelen deler på disse to bilene

  Kanalbyen i Kristiansand er først ute på Sørlandet med bildeling gjennom boligfelleskapet. Gumpen Gruppen låner ut ID.3 og ID.4.

  Les mer
 • Tre brødre henter sine ID.4 i Kristiansand: – det startet på et verft helt sør i Danmark

  Tor Magne Madland og Mette Svanes kjørte fra Bergen, Reid Madland og Liv Kleppe tok toget fra Stavanger og Geir og Solveig Madland bor i Kristiansand. Alle møtes de på Gumpens Auto Vest for å hente sine ID.4. 

  Les mer
 • Utviklet til neste nivå: Polo blir den første bilen i klassen med autonome funksjoner

  Nå videreutvikles Polo: Design, teknologi og spesifikasjonene til bestselgeren får en gjennomgripende oppdatering, tydelig synlig både foran og bak på bilen. Ny lysteknologi gir en slående signatur i mørket, men også sikker sikt langs norske veier.

  Les mer
 • ID.4 kåret til Årets bil i verden

  World Car Awards (WCA) er den eneste globale «årets bil»-pris, og juryen til denne består av 93 journalister fra 28 land rundt om i verden. Prisen heter offisielt World Car of the Year (WCOTY)

  Les mer
 • ID.-familien utvides med et nytt og sportslig medlem – GTX

  Den 28. april viser Volkswagen ID.4 GTX, den første sportslige toppmodellen i sin helelektriske modellserie. Alle kommende høyytelsesmodeller i ID.-familien vil få betegnelsen GTX. På samme måte som GTI og GTE, blir GTX et eget produktmerke: Det vil stå for elektrisk mobilitet fra Volkswagen på en ny og sportslig måte.

  Les mer
 • Hvorfor velge ID.4?

  ID.4 er den andre modellen i rekken av Volkswagens ID.-familie. Bilen er en fullverdig elektrisk SUV, med lang rekkevidde og god plass. Her er noen av høydepunktene du kan forvente deg av den nye norgesbilen.

  Les mer
 • Først med nye Caddy Cargo: – Gutta er veldig fornøyde!

  Nodelandsbedriften HG-Bygg var de aller første som rullet ut fra Gumpens Auto Vest med nye Caddy Cargo.

  Les mer
 • Mest solgt i 2020: Volkswagen Golf

  Les mer
 • Norgesmester i Nyttekjøretøy: – fornøyde kunder er det viktigste

  Nikolai Stien fra Gumpens Auto Vest Nyttekjøretøy stakk avgårde med seieren under årets prisutdeling i Volkswagen Norge. – Det var godt for konkurranseinstinktet, sier han, og bedyrer at nå er det bare én ting som gjelder - å beholde førsteplassen også i 2021.

  Les mer
 • Volkswagen way to ZERO

  Vi står foran den største utfordringen i selskapets historie. Kanskje den aller største i bilens historie. Vi ønsker å ta ansvar for vår andel av de globale CO2-utslippene.

  Derfor har vi sluttet oss til Paris-avtalen og har som mål å være et CO2-nøytralt1 selskap innen 2050. Skal vi klare det, må vi tenke nytt.

  Les mer
 • 7 svar fra høyvoltekspertene for deg med elbil

  Flere av våre elbilkunder har mange spørsmål når de tar med sin nye elektriske bil fra oss. Vi har tatt en prat med Vegard og Sigve, våre høyvolteksperter hos Gumpens Auto Vest, og de har svarene der du har spørsmålene!

  Her er noen av det dere oftest lurer på. 

  Les mer
 • Rekkevidderekord for ID.3 1st

  Det ble satt rekkevidderekord for ID.3 da den ble kjørt en strekning på hele 531 km, fra Zwickau i Tyskland til Schaffhausen i Sveits, uten ladestopp underveis. Dermed overgikk den WLTP-rekkevidden med over 100 kilometer.

  Les mer
 • Service på elbil: – 5 gode grunner til å velge merkeverksted

  Siden introduksjonen av e-up i 2013, og senere e-Golf – som raskt ble en av Norges desidert mest populære biler – har det blitt en stadig større andel elektriske biler inne på verkstedet. Det har krevd omstilling, store investeringer i spesialutstyr, og ikke minst omfattende videreutdanning blant teknikerne. Samtidig opplever de at mange elbil-kunder ikke er like nøye på service.

  Les mer
 • Bruktbilsjef Tom Einar Helle: – Viktig å løfte kollegaer

  Tom Einar Helle tok nylig over roret i bruktbilavdelingen hos Gumpens Auto Vest. Den joviale sørlendingen kommer med klare tanker om hvordan gjengen på bruktbil skal lykkes, trives og vokse. Tom har holdt til i Arendal stort sett hele livet, nå er vi veldig glade for å ha han i Gumpens Auto!

  Les mer
 • Verdenspremiere for ID.4 Bestill allerede i dag

  Volkswagen holder tidsplanen for utvidelsen av ID.-familien: ID.4 har sin verdenspremiere 23. september 2020, og allerede 24. september åpnes det for bestilling i Norge. Dette er en ekte norgesbil – helt ned til felgene.

  Les mer
 • «Utvendig frihet, innvendig fri plass»: Interiøret i nye ID.4

  Generøse plassforhold, puristisk design, effektfull belysning og bærekraftige materialer: Innvendig er ID.4 som en moderne lounge. Den nyskapende karakteren til Volkswagens første elektriske SUV blir til å ta og føle på.

  Les mer
 • Volkswagen starter produksjonen av ID.4

  Den elektriske offensiven til Volkswagen fortsetter: Serieproduksjonen av ID.4 er i gang, og verdenspremieren blir i slutten av september. Med dette understreker Volkswagen sin ambisjon om å bli verdensledende på elektrisk mobilitet.

  Les mer
 • På lag med Start - såklart!

  Gumpens Auto Vest har i en årrekke vært en støttespiller for byens fotballag, og det er ikke i ferd med å endre seg. Det ligger tungt forankret i bilforhandlerens historie og fremtid, å støtte lokale aktører som er med på å løfte byen og landsdelen.

  Les mer
 • ID.3 ofte stilte spørsmål

  Ofte stilte spørsmål om Volkswagen ID.3 1ST.

  Les mer
 • Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020»

  Volkswagen dominerte «Automotive Brand Contest 2020» med totalt fem priser i designkategoriene. ID.3, bilen som viser Volkswagens vei inn i fremtiden, ble utpekt som «Best of Best» i ikke mindre enn to kategorier.

  Les mer
 • Lurer du på hvordan du kan sette verdi på bilen din?

  Vi får mange spørsmål om hvordan bilens verdi vurderes. Både i forbindelse med skattemeldinger, men også for de som har firmabil og som i disse dager opplever å bli permittert. På denne siden finner du en enkel trinnvis metode for å finne verdien på din bil. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål tilknyttet dette, eller finn lenke til ytteligere informasjon fra Skatteetaten nederst på denne siden. 

  Les mer
 • ID.4 blir den første helelektriske SUV-en fra Volkswagen

  Det neste steget mot bærekraftig mobilitet heter ID.4. Den elektriske SUV-en med rommelig interiør og lang rekkevidde er som skapt for norske forhold og bilpreferanser. Og dette er bare starten på den storstilte elektrifiseringsstrategien til Volkswagen.

  Les mer
 • Nye Touareg R - kraftig hybrid

  Touareg R blir den nye toppmodellen fra Volkswagen. Med intelligent elektrisk ytelse blir nye Touareg R en utsøkt kombinasjon av ytelser og effektivitet. Så sant batteriet har tilstrekkelig ladenivå, starter nye Touareg R alltid i det helelektriske «E-MODE». Som verdens første plug-in-SUV kan Touareg R leveres med «Trailer Assist», altså assistert rygging med tilhenger.

  Les mer
 • Nye Volkswagen Caddy: Sniktitt før verdenspremieren i februar

  Konkrete designskisser av nye Caddy fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Mer sportslighet i flerbrukssegmentet, samtidig som den er en gjenkjennelig og pålitelig venn for familier og de med plasskrevende fritidsaktiviteter.

  Les mer
 • Åpner for bestilling av nye Golf 8

  Volkswagen har nå sluppet prisen på lanseringsmodellen av nye Golf 8 i Norge, og har med det åpnet for bestilling av tidenes mest innovative Golf. Golf er Norges mest solgte bilmodell totalt, og den ikoniske modellen har toppet salgsstatistikken 18 ganger.

  Les mer
 • Klimafond gir resultater: 170 000 tonn CO2 spart

  Volkswagenkonsernets eget klimafond stiller hvert år 25 millioner euro til disposisjon for alle de tolv konsernmerkene. Det finansierer interne klimaprosjekter over hele verden.

  Les mer
 • Kåret til Årets Forhandler 2019!

  Prisen «Årets Nyttekjøretøy forhandler Volkswagen» deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2019.

  Les mer
 • Norges mest solgte bilmerke 10 år på rad!

  Volkswagen har vært Norges mest kjøpte bilmerke hvert år siden 2010. Samlet sett ble 2019 et svært godt år for Volkswagen i Norge med 18 949 registrerte biler av et totalmarked på 142 381 personbiler.

  Les mer
 • NorEngros satser miljøvennlig: – Ny e-Crafter i bilparken

  NorEngros Gustav Pedersen satser på miljø og bærekraft. En ny e-Crafter har nå funnet sin vei til bilparken, og er den første på veiene i Vest Agder. Erik Svensen fra NorEngros forteller nettopp hvorfor valget falt på denne modellen. 

  Les mer
 • e-Golf nr 100.000 levert ut i Norge!

  Nær fire av ti av de produserte eksemplarene av Volkswagen e-Golf er utlevert i Norge. Det har gjort e-Golf til et viktig bidrag i den elbilutviklingen vi nå ser, og en viktig bil for Volkswagen.

  Les mer
 • ID Space Vizzion – Et helt nytt bilkonsept

  Med ID. SPACE VIZZION utnytter Volkswagen den nye elektriske MEB-plattformen til fulle: Nyskapende design, generøse plassforhold – og en rekkevidde på opptil 590 km (WLTP). Produksjonsmodellen skal lanseres i 2021.

  Les mer
 • Nytt elektrisk familiemedlem: ID. SPACE VIZZION vises på bilutstillingen i Los Angeles

  Volkswagen vil vise ID. SPACE VIZZION på kvelden den 19. november, i forbindelse med bilutstillingen i Los Angeles. Det er en elbil for en ny æra, en ny tenking og en ny mobilitet.

  Les mer
 • Volkswagen ID.3 blir karbonnøytral

  ID.3 er starten på en ny æra – også innen bærekraftig bilproduksjon. Den elektriske bilen fra Volkswagen blir den første som er karbonnøytral gjennom både produksjon og livsløp. Her forklarer vi hvordan.

  Les mer
 • Volkswagen satser tungt på battericeller

  Volkswagenkonsernet setter nye standarder for utvikling, testing og produksjon av den fremtidsrettede batteriteknologien i Tyskland. Bare i Salzgitter skapes det 1000 nye arbeidsplasser innen 2023/2024. Mer enn en milliard euro investeres i Volkswagensgruppens battericelleaktiviteter i denne perioden.

  Les mer
 • Velger kvalitet hos Quality Welding

  Tore Ingvald Olsen har vært daglig leder i sørlandsbedriften Quality Welding siden den spede begynnelsen tilbake i 2006. Allerede i 2009 vokste Quality Welding raskt, og med dét vokste også kundemassen proporsjonelt med antall km på veien. Når gjennomsnitthøyden blant personellet i tillegg er omkring 190 cm, falt valget naturlig nok på stor plass i Volkswagen Nyttekjøretøy, sikkerhet og god service hos Gumpens Auto Vest. 

  Les mer