Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mer Flere lenker

Kåret til Årets Forhandler 2019!

Publisert 14.januar 2020

Prisen «Årets Nyttekjøretøy forhandler Volkswagen» deles ut til den forhandleren som har vært det beste forbildet og levert de beste resultatene i forhandlernettverket i 2019.

«Årets forhandler» er den aller gjeveste prisen i vårt forhandlernettverk, og bare det å bli nominert tilsier at man har prestert på et svært høyt nivå igjennom hele året. Kriteriene for å bli nominert til prisen er først og fremst fornøyde kunder og medarbeidere, svært gode resultater på salg og service over tid og god lønnsomhet.

- Årets vinner, Gumpens Auto Vest, har i tillegg til nominasjonskriteriene, utmerket seg på flere områder, sa Håkon Wirak, direktør Volkswagen Nyttekjøretøy. Gumpens Auto Vest kjennetegnes av et stort engasjement overfor kundene og setter alltid kunden i fokus både på salg og service. De er kreative, nytenkende og er alltid i forkant, sa Wirak.

Artikkelen fortsetter...

- Gumpens Auto Vest er svært aktive i sitt lokalmarked når det gjelder å bygge merkevaren Volkswagen Nyttekjøretøy. Forhandleren preges av en sterk lederkultur og har et utpreget vinnerinstinkt i alt de gjør, sa Wirak.

I tillegg jobber Gumpens Auto Vest aktivt med organisasjonskultur og er en attraktiv arbeidsgiver når det gjelder å tiltrekke seg de beste medarbeiderne. Gumpens Auto Vest fikk en markedsandel på 31,4% i 2019 og 406 varebiler (under 3,5 tonn) ble registrert.

– Dette er gjevt for oss! Vi streber etter å prestere på et høyt nivå hver dag, og det er veldig godt å se at å pushe det litt lenger gir resultater som dette. Jeg er enormt stolt av mine engasjerte, kreative og ikke minst kunnskapsrike medarbeidere på Gumpens. De er tilstede, redelige og ikke minst synliggjør de, og representerer oss på en forbilledlig måte i lokalsamfunnet. Et vinnerlag - kort og godt. Så må vi selvfølgelig få takke alle våre kunder for tilliten. Vi kommer ikke langt uten kundene, sier Magne Svardal, daglig leder Gumpens Auto Vest.