Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mer Flere lenker

NorEngros satser miljøvennlig: – Ny e-Crafter i bilparken

Publisert 02.januar 2020

NorEngros Gustav Pedersen satser på miljø og bærekraft. En ny e-Crafter har nå funnet sin vei til bilparken, og er den første på veiene i Vest Agder. Erik Svensen fra NorEngros forteller nettopp hvorfor valget falt på denne modellen. 

Hvordan er behovet deres for nyttekjøretøy?
– NorEngros dekker hele Agder og har i stor grad distribusjon med egne biler. Vi har tretten ulike varebiler, hvorav to er elektriske, i tillegg til fire lastebiler og noe innleie. Da blir det viktig med driftssikkerhet og komfort, og der er Volkswagen gode, sier Svensen.

– Vi har stort fokus på miljø og bærekraft og vi vil ta i bruk el-biler/nullutslipp der det er mulig. Vi er spent på kapasitet og tilgang til lademuligheter uten å måtte stå i kø, men ser ikke for oss at skal bli noe voldsomme utfordringer. 

Han fortsetter...

– NorEngros er godt i gang med omleggingen til el-/nullutslippsleveranser. Ytterligere en el-varebil er på vei inn, pluss at en elektrisk lastebil er bestilt. Ved siden av dette har vi i samarbeid med en ekstern transportør nylig etablert en kjørerute der de leverer et betydelig volum for oss, utelukkende med el-bil, sier Erik.

Artikkelen fortsetter under bildet

Nikolai Stien fra Gumpens Auto Vest nyttekjøretøy gir tommel opp til e-crafter

Bilde: Nikolai Stien fra Gumpens Auto Vest nyttekjøretøy gir tommel opp til e-crafter

Hvorfor valgte dere e-Crafter denne gangen? 

– Kvalitet, rekkevidde og bruksområde. Den har god varekapasitet og blir en flott arbeidsplass for sjåførene våre. Vi har også et veldig godt samarbeid med Gumpen, så det er naturlig for oss å velge biler derfra. Bilene dekker alle våre viktigste behov og bør være så miljøvennlige som mulig. Da var det naturlig at valget på e-Crafter, sier han. 

Hvordan fungerer samarbeidet med Gumpen? 
– Vi har alltid hatt et god samarbeid og en god tone med gjengen i Gumpen. Ikke minst er servicen fullstendig upåklagelig, bilene fungerer slik de skal stort sett hele tiden og det er viktig for at vi skal få gjort jobben vår. Det er en hyggelig og positiv opplevelse å handle hos Gumpen, sier Svensen. 

Artikkelen fortsetter under bildet

Hvordan bidrar deres kjøretøy til en bedre og mer effektiv arbeidshverdag for deres ansatte?
– Bilene er svært driftssikre, så vi er aldri bekymret for å ikke komme dit vi skal. I tillegg er de komfortable både å kjøre og å sitte i. Det betyr at det ansatte trives bak rattet, og det er veldig viktig for oss, avslutter han. 

Hvis noen kom og spurte deg om tips til valg av nyttekjøretøy - hva ville dine anbefalinger vært
– Vi har veldig god erfaring med Volkswagen over lang tid, så det er biler som helt enkelt er lett å anbefale!