Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mer Flere lenker

Norgesmester i Nyttekjøretøy: – fornøyde kunder er det viktigste

Publisert 15.januar 2021

Nikolai Stien fra Gumpens Auto Vest Nyttekjøretøy stakk avgårde med seieren under årets prisutdeling i Volkswagen Norge. – Det var godt for konkurranseinstinktet, sier han, og bedyrer at nå er det bare én ting som gjelder - å beholde førsteplassen også i 2021.

Hva skal til for å bli best på Volkswagen Nyttekjøretøy?

– Det blir jo noen lengre dager i løpet av et år. Det jobbes mye og hardt, og jeg ser nøye på alle mulighetene som dukker opp. Struktur og det å være ajour er en kjempeutfordring i en bransje som beveger seg så fort som denne, men det er definitivt noe man må tenke på for å bli god, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet..

Bilde: Nikolai Stien i salgshallen på Gumpens Auto Vest Nyttekjøretøy.

 

– Vi har gode kunder som er hyggelige å jobbe med, det er motiverende. De gir oss enormt med tillit når de setter ansvaret for bilparken sin hos oss. Samtidig skal vi alltid strebe etter å løse de utfordringene de måtte møte på. Akkurat på det punktet syns jeg vi er noen hakk vassere enn konkurrentene våre, sier han. 

Oi! Det er en ganske høy og mørk ting å si for en sørlending?

– Haha! Ja, det er kanskje det? Samtidig må vi være stolte av det vi er flinke til, tenker jeg, og mentaliteten i vår avdeling er å være innstilt på løsninger og utvikling. Slikt blir det vinn-vinn situasjoner av.

Dette gjør seg kanskje ekstra gjeldende for 2020?

– Det har vært et spesielt år for alle, med utfordringer uten sidestykke på grunn av pandemien. Ingen har tenkt ut løsningen for et slikt scenario før, så det er klart vi ble nødt til å vri hjernen og gjøre alt vi kan for kundene, sier han.

Artikkelen fortsetter under bildet..

Gode kollegaer: Alexander Tveit og Nikolai Stien - Gumpens Auto Vest Volkswagen Nyttekjøretøy

 

Dette er bare andre året ditt som selger på Volkswagen Nyttekjøretøy, så vinner du denne kåringen. Det er ganske sterkt?

– Ja, det er helt fantastisk godt! Det første året var jo i prinsippet et «læreår», så at det satt allerede i år var veldig deilig. Det må nevnes at jeg har en veldig god leder i Christian (Tholin). Han har vært i min stol før, og vet hva som skal til. Christian legger veldig godt til rette for at vi andre skal lykkes, sammen med kollegaer på hele huset som er enormt kunnskapsrike, sier han.

– Utgangspunktet var der, så da var det opp til meg å styre min egen skute i havn. Jeg har et ganske oppslukende konkurranseinstinkt, og har konkurrert i motorsport i flere år. Det bor litt i meg å forsøke å være best i det jeg driver med, men det er kjennes litt uvirkelig å vinne dette i år, ja.   

Du hoppa vel litt i stolen da det ble avslørt?

– Må vel nesten innrømme at jeg kan ha jobbet på nyttårsaften for å dra dette i land, gliser Nikolai. - Det falt ikke nødvendigvis i god jord hos fruen, men konkurranseinstinktet må mates og hun vet at jobben er viktig for meg, sier han. 

Artikkelen fortsetter under bildet..

Norgesmester i Nyttekjøretøy: Nikolai Stien

Nå har du vunnet - hva skjer videre?

– Kåringen i seg selv er en personlig motivasjon gjennom året, men til syvende og sist så er det fornøyde kunder som er målet og det vi strekker oss etter hele tiden. Produktene har vi, folka har vi, fornøyde kunder må vi skape og følge opp.

– Nå er vi også nominert til årets forhandler, som vi vant i fjor. Det er en fin bekreftelse på at det vi gjør er riktig og at det fungerer hos Gumpens Auto Vest Nyttekjøretøy. Så kan vi alltid bli bedre, og jeg ser frem til fortsettelsen her. Det er en god plass å være, avslutter han.