Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mer Flere lenker

Nye Volkswagen Caddy: Sniktitt før verdenspremieren i februar

Publisert 12.februar 2020

Konkrete designskisser av nye Caddy fra Volkswagen Nyttekjøretøy. Mer sportslighet i flerbrukssegmentet, samtidig som den er en gjenkjennelig og pålitelig venn for familier og de med plasskrevende fritidsaktiviteter.

• Digitalisert, nytt design og samtidig praktisk: Den nye Caddy og Caddy varebil
• Innovativ, men likevel 100% Caddy
• Flere førerassistentsystemer og et helt nytt nivå av digitalisering for kundene

Nye Caddy fra Volkswagen Nyttekjøretøy er en helt ny bil, ikke en skrue er uforandret. Den 5. generasjon av Caddy sikter mot å bekrefte posisjonen som målestokken blant de kommersielle kjøretøyene og personbilene i sitt segment.

Designskissene av den nye Caddy blir mer konkrete: Det er på det rene at mye forandres i den kommende kompakte varebilen fra Volkswagen Nyttekjøretøy.

Artikkelen fortsetter..

Varebilutgaven av Caddy fremhever et tydelig design i en ellers så funksjonell og praktisk bilklasse. Skissene viser en taklinje som faller lett bakover, lenger akselavstand også i kort utgave, og hjul som kan leveres i større dimensjon.

Også lysgrafikken med LED er nyskapende: Frontlyktene er en visuell videreføring av grillen, og går over i den sportslige og elegante sidelinjen til karosseriet. Studien viser også mer vertikalt rettede og slanke lykter bak.

Alt tyder på at også nye Caddy sikter mot å bli målestokken i klassen.

Alt er forandret, men bilen har fortsatt høyt lastevolum og stor fleksibilitet. Det som alltid har gjort Caddy attraktiv for sine kunder, blir beholdt. Kortversjon: 100% ny, 100% Caddy.

Sportsligheten blir tydelig i personbilutgaven: Selv med kort akselavstand har den blitt lenger og bredere. Caddy vil dermed bli et interessant og praktisk alternativ for mange, for eksempel mennesker med plasskrevende fritidsaktiviteter.

Artikkelen fortsetter...

Det nye panoramaglasstaket – det største i klassen – blir et blikkfang. Den nye Caddy får et slankt og sportslig design. Alt tyder på at også nye Caddy sikter mot å bli målestokken i klassen.

Samtidig gjør flere førerassistentsystemer enn noen gang sitt inntok i denne bilklassen. Den nye Caddy er alltid online. Den får altså en egen tilkopling til internett, og kan dermed vise informasjon i sanntid.

Både den kompakte varebilen og personbilutgaven blir vist offentlig første gang i februar 2020 – flere detaljer vil følge.