Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Mer Flere lenker

Velger kvalitet hos Quality Welding

Publisert 06.april 2021

Tore Ingvald Olsen har vært daglig leder i sørlandsbedriften Quality Welding siden den spede begynnelsen tilbake i 2006. Allerede i 2009 vokste Quality Welding raskt, og med dét vokste også kundemassen proporsjonelt med antall km på veien. Når gjennomsnitthøyden blant personellet i tillegg er omkring 190 cm, falt valget naturlig nok på stor plass i Volkswagen Nyttekjøretøy, sikkerhet og god service hos Gumpens Auto Vest. 

– Quality Welding startet egentlig som et DA tilbake i 2006, hvor jeg startet med å lage kvalitetssystemer for bedrifter, store og små. Økonomien var enkel i starten, og jeg valgte en billig og enkel bil den gang, sier Tore.

Artikkelen fortsetter...

Tore er daglig leder i Quality Welding

Daglig leder Tore Ingvald Olsen Foto: Quality Welding

Velger god service og høy kvalitet

Hva gjør at du velger Gumpens Auto Vest? 
– Det var en helhetsvurdering som har pågått ved hvert bilkjøp etter 2010. Dråpen var at en av de ansatte hadde et uhell og var nødt til å ha mer benplass og komfort, samtidig som også service og kontakt med salgsavdelingen på Gumpens Auto Vest ble veldig bra, sier Tore. 
 
Den nye Caravellen dere har hentet er litt spesiell, og har noen ekstra godbiter på utstyrslisten. Hvorfor valget falt på denne modellen?
– Ja. Her er det flere grunner. Jeg personlig er jo veldig glad i Amarok, men flere grunner spiller inn. Det er god plass i bilen og veldig bra sikkerhet med adaptiv cruise controll, blant annet. 

Les også: NorEngros velger miljøet

 
Hva tror du gjør at kunder foretrekker å hente biler hos Gumpens Auto Vest?
– Her er det mange bra egenskaper, men vil jo si at det som trekker mest er kunnskapen om bilene de selger og ikke minst hva som kommer og muligheter der, eventuelt om man venter, eller bytter inn. Oppfølging underveis i produksjonsprosessen er også en styrke, sier Olsen. 

Artikkelen fortsetter...

Gjengen hos Quality Welding, med Tore i front Foto: Quality Welding

Godt samarbeid

 Kan du fortelle litt om hva du mener er årsakene til at samarbeidet er så godt mellom oss og Quality Welding?
– Det er jo helt klart at bilene har mye å si, men kjemi og kommunikasjon er jo avgjørende, sier Olsen.

Les også: Norgesmester i Nyttekjøretøy


Hvilke behov dere får dekket av et godt bilhold?
– Vi er en konsulentbedrift, som utfører sveiseingeniørtjenester og NDT (Visuell, sprekkprøving, ultralyd og Røngenkontroll) av stålforbindelser, egentilg overalt i samfunnet. Bygg, mekanisk, maritimt, kjemisk og i Offshoreindustrien, både over og under vann. Kundene våre er spredte og har oppdrag spredt, fra oljerigger i Barentshavet, skolebygg, Nationalteateret, Follotunnellen, rigger i Tyrkia, Ghana, ja, vi reiser overalt, sier Tore.

– Mange av oppdragene sluker mange km og krever at man har med utstyr. Da er det godt å vite at ansatte kjører trygt og komfortabelt samtidig som at de har plass til nødvendig utstyr, avslutter han. 

Les flere artikler fra Gumpens Auto Vest her 

Quality Welding erfarer:

– Er jo to forskjellige verdener. Å kjøre Caddy Alltrack er som å kjøre personbil, lite støy. Kjøreturen blir som en lek. Veldig godt fornøyd med VW.

– Andre. Ansatt i 7 år

--------

– Selv om jeg kun har kjørt de gamle bilene sporadisk i begynnelsen av ansettelsen, så må jeg jo skryte av sittekomfort i VW-bilene. Jeg trenger ikke lenger å stoppe for å strekke ut kroppen. Overgangen fra Caddy til Amarok var også enorm.

– Torleif. Ansatt i 3 år