Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Caravelle 4MOTION DSG

Caravelle - Den perfekte flerbruksbilen.

Caravelle byr på mye plass og kan leveres med alt fra to til ni seter og tilbys i to ulike utstyrsversjoner. I utgaven med 40 cm lengre akselavstand er det mulig å integrere ekstra bagasjeplass eller en fjerde seterad. Stikkord for denne flerbruksbilen er eksklusivt interiør, justerbart understell, LED-lys og 4MOTION firehjulstrekk. Familiebil, profesjonell persontransport, handikapbil eller varebil? Du bestemmer!

Eksklusivt Interiør.
Interiøret i en Caravelle kjennetegnes av moderne design og eksklusive materialer som skaper en behagelig atmosfære. Alle betjeningselementer har en logisk og ergonomisk plassering. Det smarte oppbevaringssystemet i bilen gir plass til dokumenter, nettbrett, smarttelefon og alt det andre du trenger i løpet av en dag med transportoppdrag (avbildet modell Caravelle Highline).

Enkelt å laste og losse
Bakluken har stor åpningsvinkel slik at det er god plass til å laste inn og ut av bagasjerommet. I tillegg er den fin å søke ly under ved regnvær. Det er mulig å bestille elektrisk bakluke eller sidehengslede bakdører om ønskelig (ekstrautstyr).

 

 Lavere forbruk og høyere ytelse

Caravelle kan leveres med 5 ulike TDI-motorer. Velg blant følgende dieselmotorer/kombinasjoner:

- 2,0 l 102 hk
- 2,0 l 150 hk
- 2,0 l 150 hk 4MOTION firehjulstrekk
- 2,0 l 199 hk
- 2,0 l 199 hk 4MOTION firehjulstrekk

BlueMotion Technology.

Caravelle setter nye standarder for bærekraftig mobilitet. De nye, Euro 6-kompatible TDI-motorene har BlueMotion Technology som standard.

Start-/stoppsystemet slår av motoren automatisk når bilen går på tomgang, og når du slipper clutchpedalen, for eksempel på rødt lys. Du trenger bare å trå inn clutchen for å starte motoren igjen.

Utnyttelse av bremseenergi fungerer slik at bilens batteri lades opp i pådrags- og bremsefasene. Dette reduserer belastningen på motoren og gir dermed et lavere drivstofforbruk.