Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Crafter

16 nye førerassistentsystemer, 4MOTION firehjulstrekk og beste lasteevne i sin klasse!

Crafter er en romslig varebil med 3 seter som du ikke finner maken til. Det er den eneste varebilen i sin klasse med parkering- og tilhengersassistent og den kombinerer brukervennlige transportløsninger med maksimal kostnadseffektivitet. Crafter får du med inntil 3,5 tonn tilhengervekt og du kan velge mellom forhjul-, bakhjul- eller 4MOTION firehjulstrekk kombinert med 8-trinns automatgir. Elegant. Lettkjørt. 100 % Volkswagen.

 

Nå får du 4MOTION firehjulstrekk i kombinasjon med 8-trinns automatgir på Crafter!
Crafter leveres med seks forskjellige kombinasjoner av drivlinje og girkasse. Forhjulstrekk, bakhjulstrekk eller 4MOTION firehjulstrekk kan kombineres med en 8-trinns automatgirkasse eller en 6-trinns manuell girkasse.

Motorer med lang levetid, spesielt utviklet for varebiler.
De nye TDI dieselmotorene er spesielt utviklet for å tilfredsstille de høye kravene som stilles til varebiler. Med blant annet start- stopp-system som standardutstyr har de blitt langt mer effektive og drivstofføkonomiske enn sine forgjengere.

Motoroversikt for Crafter:
- 102 hk, 280 Nm - forhjulstrekk
- 122 hk, 300 Nm - bakhjulstrekk
- 140 hk, 340 Nm - forhjulstrekk, bakhjulstrekk og 4MOTION firehjulstrekk
- 177 hk, 410 Nm - forhjulstrekk, bakhjulstrekk og 4MOTION firehjulstrekk

Yrkessjåførens beste arbeidsplass.