Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

e-Crafter

Si hei til e-Crafter - det nyeste tilskuddet i Crafter-familien! 

100 % elektrisk, nyttelast på opptil 950 kg og samme kjørekomfort som Crafter, bare mer stillegående. Den har inntil 173 km rekkevidde*, 3 seter foran og hurtiglader som gir 80 % batterikapasitet på 45 minutter. e-Crafter er optimalisert for bykjøring basert på tilbakemeldinger fra 25 bedrifter. Den egner seg best for bytransport av varer og tjenester. e-Crafter vil være godt nytt for bedrifter som blant annet merker restriksjoner på fossildrevne varebiler i anbudsammenheng. Ta kontakt med våre dyktige forhandlere for råd og veiledning, og finn ut om e-Crafter er riktig varebil for deg. Pris fra kr 649.400,- eks. mva. inkl. frakt og levering Oslo. Kontakt din lokale forhandler for riktig pris i ditt område.

Perfekt for bydistribusjon

e-Crafter setter ny standard for nullutslippskjøring i bysentre, og innkjøp av denne el varebilen gjør det mulig for bedrifter å fortsette med varelevering i bysentre, selv om restriksjoner for kjøring med fossildrevne varebiler skulle tre i kraft.

e-Crafter egner seg best der bytransport med klart definerte kjøreruter utgjør størsteparten av arbeidsdagen. Posten ble vår første e-Crafter kunde og er et godt eksempel. Les artikler om dette her og her. Kolonial.no har også fulgt etter og tester nå helelektrisk levering av matvarer kjøpt på nett med e-Crafter. 

e-Crafter rekkevidde, batteripakke og ladetid.

e-Crafter kan hurtiglades! Oppnå 80 % batterikapasitet på kun 45 minutter
Rekkevidde: 173 km etter *NEDC standard. Teknologien i e-Crafter baserer seg på e-Golf med en 36kWh batteripakke. Den eneste forskjellen fra systemet på e-Golf er at rekuperasjonen av bremseenergi alltid vil være på høyeste nivå.

Batteripakke: Lithium-Ion-HV-celler (37 Ah) med 36 kWh. Plassert nedsenket i vareromsgulvet mot skillevegg slik at de 1.861 høydemillimeterne i varerommet kan utnyttes fullt ut til last og gir en godt balansert varebil med lavt tyngdepunkt.

Tre lademuligheter
Hurtiglader (CCS): 45 minutter | 80 % kapasitet | 40 kW
AC vegglader: 5 timer og 20 minutter | 100 % kapasitet | 7,2 kW (avbildet)
AC lader: 17 timer | 100 % kapasitet | 2,3 kW

Ladekontakt: Plassert under lokket hvor dieselpåfyllingen normalt sett befinner seg på ordinære Craftere. Begge nødvendige ladekabler leveres som standard.

Antatt strømforbruk: 21,54 kW/100 km ved blandet kjøring og med 950 kilo nyttelast.