Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Nyttekjøretøy

På utkikk etter din eller firmaets nye bil?

Varebilene fra Volkswagen Nyttekjøretøy er både praktiske, fleksible og allsidige. I tillegg er bilene enda sikrere, mer sparsomme og komfortable enn noen gang. Vi har moderne og pålitelige varebiler, som alltid er klare for å få jobben gjort. Med varebilen har du god plass og får med deg alt du trenger, enten du er håndverker eller varetransportør.

Volkswagen Nyttekjøretøy tilbyr det mest komplette varebilsortimentet, og det er et bredt utvalg av varebiler i alle størrelser og fasonger. Innenfor hver varebilmodell finnes det også ulike utstyrsversjoner. Uansett hvilken bransje du er i og hvilke transportbehov du har, kan varebilene skreddersys med ønsket innredning og påbygg, alt etter hvilken funksjon bilen skal ha. Å investere i en smart innredet bil eller godt tilpasset transportløsning, er med på å gjøre arbeidsdagen enda mer effektiv.

Se utvalget av Nyttekjøretøy her (ekstern lenke)

Vi tilbyr gunstig finansiering. Les mer her(ekstern lenke)

Telefonnummer sentralbord: 24 03 48 00

Faktura og økonomispørsmål: [email protected]

Kontakt oss

Samtykke

Våre retningslinjer for personvern finner du her.

 

Åpningstider i salgsavdelingen

 • Mandag - Onsdag
  08:30 - 16:00
 • Torsdag
  08:30 - 18:00
 • Fredag
  08:30 - 16:00
 • Lørdag
  10:00 - 14:00