Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Bilhold

Vi har her samlet mye av det som kundene våres lurer på. 

 • Bilhold - Bestill våre verkstedtjenester digitalt

  Les mer
 • Ladebrikke fra Gumpen Kom i gang på 1-2-3!

  De største operatørene er beskrevet her, men din Gumpens Ladebrikke kan potensielt knyttes opp mot alle leverandører som tilbyr RFID-teknologien.

  Les mer
 • Elbil-ladere: Hos oss får du akkurat den laderen du trenger

  Om du vil lade elbilen raskere, må du over på en bedre løsning enn vanlig stikkontakt. Bruk kontaktskjemaet på denne siden for å kontakte Arthur - han hjelper deg å finne laderen som passer best til ditt bruk. 

  Les mer
 • La bilen din skinne!

  Vi har en egen avdeling i Kristiansand med profesjonelle bilpleiere, som gir bilen din den aller beste behandlingen.

  Les mer
 • Trygt bruktbilkjøp

  Les mer
 • Tilbehør

  Alt av tilbehør til din bil fra Volkswagen.
  Hos oss finner du originalt tilbehør til din nye eller brukte bil fra Volkswagen.

  Tilgjengelig har vi blant annet transportløsninger som sykkelstativ, skibokser og skiholdere, sikkerhetsprodukter som bagasjenett og gitter, bilpleieprodukter til interiør og eksteriør, dekk og felger, multimediaprodukter, DAB+ biladapter, bilstoler til barn, og hundebur.

  Enten du skal legge ut på en lang eller kort tur er det viktig at barna sitter så trygt og godt som overhodet mulig, og at hunden er sikret forsvarlig. Hos oss kan du kjøpe trygge og gode barnestoler av beste kvalitet. Sikring av dyr i bilen er viktig for å sørge for sikkerheten til både deg som sjåfør, dine passasjerer og kjæledyret ditt. Vi har solide hundebur til bruk i bil i alle størrelser.

  Les mer
 • For deg som eier en ladbar Volkswagen

  Her kan du som eier av en ladbar bil fra Gumpens Auto Vest få noen praktiske råd og tips som kan hjelpe deg i ditt bilhold.

  Les mer