Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Elbil-ladere: Hos oss får du akkurat den laderen du trenger

Publisert 16.januar 2020

Om du vil lade elbilen raskere, må du over på en bedre løsning enn vanlig stikkontakt. Bruk kontaktskjemaet på denne siden for å kontakte Arthur - han hjelper deg å finne laderen som passer best til ditt bruk. 

En god løsning er å velge en hjemmeladestasjon. Ladestasjonen leverer vekselstrøm til bilens ombordlader, og er laget for vedvarende høye belastninger. Her kan du dessuten få betydelig høyere effekter enn om du lader med en vanlig stikkontakt. 

To hensyn bør avgjøre valg av ladestasjon; Bilens maksimale ladeeffekt og hvor raskt du ønsker å lade bilen. 

Om du vil lade raskere enn du kan i en vanlig stikkontakt, må du opp i en 16 ampere kurs, slik at du får 3,7 kilowatt fra ladestasjonen. For mange biler er dette nok til å lade opp batteriet over natten. Dette er lett å finne ut av, men du bør gjøre mer enn bare et kjapt søk på internett. Mange bilmodeller leveres med ulike ombordladere og det er kjedelig om du installerer langt høyere effekt enn du faktisk kan bruke. 

Det er  ikke lurt å ta snarveier eller gå utenom fagfolk når hjemmelader skal installeres! Kontakt oss, så hjelper vi deg med å installere din lader.