Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Trygt bruktbilkjøp

Oppdatert 13.mai 2018

Handler du bruktbil fra Gumpen, kan du bruke kreftene på noe annet enn å bekymre deg for familiemedlemmet du har stående i garasjen.

Det er over 3000 kunder i året som kjøper bruktbil fra konsernet, sier Espen Stiansen, salgssjef for bruktbil hos Gumpens Auto Vest. Volumet har holdt seg stabilt de siste årene, og en av grunnene er Gumpens unike bruktbilgaranti.

Gumpen har Norges beste garantier, sier han. Bare tenk på det. Kjøper du brukt fra privatmarkedet og har skrevet under avtalen, står du praktisk talt alene med ansvaret for kjøretøyet. Her gir vi deg 24 måneders garanti, da er du like godt dekket som om du kjøpte ny bil, sier han. Det eneste garantien ikke dekker, er når bremseklosser og andre slitasjedeler er modne for utskifting.

-Se Gumpens Auto Vest sitt utvalg av brukte biler her

Det er fort gjort å la seg friste av en god deal, enten det er raske kampanjekjøp hos bruktbilforhandlere som ikke er knyttet til merkeverksteder eller import av biler fra utlandet. Men fellene er mange, og én ting er sikkert: Uansett hva slags bil du handler, er det utgifter knyttet til kjøpet. Da kan det være trygt å ha en solid garanti med deg på veien de første årene, du vil ha utgiftskontroll og forutsigbarhet knyttet til hva du kan forvente at verkstedet stiller med.

Og kundene i dag er mer prisbevisst og forventer mer. En bil som bare har gått et par år, skal se ny ut. Kjøper du fra Gumpen, vet du at du får en bil som er tipp topp og ship shape, alt teknisk og karosserimessig er i orden, sier han.

Veldig mange orienterer seg på nettet forhånd, det ser man også langt mer av i dag enn for noen få år tilbake. Det er høy konkurranse på pris, og nettet avslører egentlig alt, sier Espen. Dersom du finner en tilsvarende bil som vi har inne i hallen og peker på mindre forskjeller, er det verd å tenke over sikkerheten vi ønsker å gi deg. Det er viktig å tenke over totalpakka. Alle bruktbiler som selges fra en Gumpen-forhandler er nøye gjennomgått av høyt sertifiserte og kvalifiserte fagfolk, og blir utstyrt med en tilstandsrapport.

Du får en sms med varsling om at det er tid for å få bilen inn på service, og igjen er det viktig å minne deg om at den tekniske gjennomgangen du får hos et merkeverksted, sikrer også at bilen vil bli utstyrt med nyeste software. Det vil ikke andre verksteder kunne gjøre for deg. Forutsetningen for å få garantien på 24 måneder er at bilen enten er yngre enn seks år, eller at den ikke er gått over 120 000 km.

Selvsagt er det tøft å gi garanti på en bil som er i ferd med å nå aldersgrensen, men vi mener det handler om redelighet, og vi vil behandle alle likt, det ligger i blodet på oss her i Gumpen. Og når det gjelder garantiarbeid må du ikke tilbake til Gumpen-forretningen du kjøpte bilen hos for å få det utført. Du kan bruke garantien også hos Møller eller en annen merkevareforhandler.

Selv i utlandet, du tar bare med deg kvittering tilbake. Det skal ikke være vanskelig å eie bruktbil når du har kjøpt den hos oss. Fornøyde kunder er vårt beste aktivum, og når vi ser kundene komme tilbake etter noen år og vil handle hos oss igjen, forstår vi litt av hvorfor. Vi har nemlig Norges beste garantiordning, og de aller beste folkene på service og salg – og omtanke.