Derfor er vi stolt sponsor

Publisert 25.april 2018

Det begynte med IK Start i 1997. Siden har vi engasjert oss i langt flere lokale klubber. Det finnes knapt en idrettsbane eller idrettshall på Sørlandet uten et skilt eller en logo fra en Gumpens Auto Vest eller en av de andre bilforhandlere i Gumpen Gruppen.

Engasjementet fra Gumpens Auto Vest strekker seg også langt utover idrett. Vi gjør dette av flere grunner. Vi ønsker å bidra til det allerede flotte arbeidet som gjøres av lokale krefter. Ved å være sponsor og samarbeidspartner når hvert initiativ og dugnadskrone enda lenger. Det er viktig for oss. Våre ansatte er stolte av vårt engasjement samtidig som de får muligheten til å delta på veldig mange flotte arrangementer og lokale initiativ. Det gir ekstra trivsel og arbeidsglede for vår viktigste ressurs - den ansatte. Et annet viktig element er de relasjoner og gode kundeforhold som både etableres og utvikles gjennom dette arbeidet. Det blir rett og slett vinn-vinn situasjoner på flere fronter. Så er vi jo en familiebedrift med lokale eiere, så lokalpatriotiske er det klart vi er avslutter daglig leder, Kenneth Abrahamsen.

 

IK START

Gumpens Auto innledet et samarbeid som nå har vart i 20 år. Christoffer Langeland, eier i Start, er helt klar på at Gumpens Auto har en viktig betydning for IK Start. Ikke minst var det viktig at Gumpens Auto Vest  kom inn og støttet i kriseåret 1997.

- Jeg opplever Gumpens Auto som en usedvanlig aktiv og engasjert samarbeidspartner. Vi merker det når vi møter Gumpen ansatte. De er stolte over bedriftens aktive engasjement og glade over å kunne bidra for Start. Og da snakker vi absolutt ikke bare om Starts A-lag. Et godt eksempel på det er Gumpens årlige fotballskole. Omtrent 200 barn av kunder til Gumpens Auto får møte og blir undervist av Starts spillere og trenere her på Sør Arena. Det er kjempeopplevelser for disse barna og god pr. for klubben.

 

Fløy

Fløy er en stor klubb som engasjerer mange ungdommer i flere idretter på Flekkerøya. Formann Leif Arnesen sier at Gumpens Auto Vest er viktige for å kunne tilrettelegge for aktivitets tilbudene på Øya. Vi er helt
superfornøyde med hva Gumpens Auto Vest  yter for oss.

Gimletroll

Bilforretningen på Setesdalsveien har vært med Gimletroll i alle år som viktig sponsor og bidragsyter, sier daglig leder Tyge Carlsen. Under fjorårets Trollcup bidro Gumpens Auto vest med åtte biler under arrangementet.

 

Vigør

Vigør holder til på Hellemyr og feirer i år sitt 100-års jubileum. Geir Tovrud forteller at Gumpens Auto Vest sitt engasjement i klubben bidrar til ......

 

Donn

Per Christian Osmundsen i Donn  kan fortelle bla bla bla 

 

I tillegg er Gumpens Auto Vest med å sponser;

  • Vipers
  • Strømmestiftelsen
  • Ti på topp
  • Kristiansand stupeklubb
  • Kristiansand skifestival
  • Hovden Tour

Nybil

Administrasjon