Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

5+ Originalservice Service på biler eldre enn 5 år

Har du en bil som er eldre enn 5 år? Hos oss får du nå originalservice til gunstig og fast pris.

Fast pris uten overraskelser

En bil har flere slitedeler som trenger utskiftning etter en viss tid eller et antall kilometer. Har du bilen din inn på 5+ Originalservice hos oss, ser vi samtidig etter om noe begynner å bli slitt. Finner vi noe vil du bli opplyst om dette. Vi gir deg en anbefaling på om det er noe som bør fikses på nåværende tidspunkt eller om det kan vente til neste service.

Vi vil uansett aldri foreta oss noe før vi får en bekreftelse fra deg. Prisen du skal betale for 5+ Originalservice er fast hos oss i Gumpen, endringer utover dette vil alltid avtales med deg på forhånd.

Bestill din service på MittBilhold.no

Prisliste:
Volkswagen Personbil

Liten service til kr 3.490,- inklusiv: Inspeksjonsservice med oljeskift 30.000 km. Skifte av motorolje og oljefilter og kontrollpunkter. Gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Stor Service til kr 5.490,- inklusiv: Inspeksjonsservice 60.000 km. Skifte av pollenfilter er inkludert. Skifte av motorolje og oljefilter. Skift av bremsevæske. Tennplugger er inkludert ved bensin motor. Dieselfilter er inkludert ved diesel motor og kontrollpunkter. Gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Volkswagen elbil

Liten service til kr 1.990,- inklusiv: Volkswagen original service med kontrollpunkter. Samt gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Stor service til kr 4.490,- inklusiv: Volkswagen original service med kontrollpunkter. Samt gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner.  Skifte av pollenfilter og bremsevæske er inkludert. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Med kontrollpunkter menes; det som er aktuelt i henhold til aktuelt serviceskjema på aktuell bil. Når du er i dialog med kunden er det flott å kunne se etter andre oppsalgsmuligheter. Som frontrutereparasjoner, oljer, vindusviskere, dekk og andre aktuelle reparasjoner.

748x365_linksider_nyprofil_VW_5godegrunner.jpg

Volkswagen Nyttekjøretøy

Caddy: Liten service til kr 3.490,- inklusiv: Inspeksjonsservice med oljeskift 30.000 km. Skifte av pollenfilter er inkludert. Skifte av motorolje og oljefilter og kontrollpunkter. Gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service

Caddy: Stor Service til kr 5.490,- inklusiv: Inspeksjonsservice 60.000 km. Skifte av pollenfilter er inkludert. Skifte av motorolje og oljefilter. Skift av bremsevæske. Tennplugger er inkludert ved bensin motor. Dieselfilter er inkludert ved diesel motor og kontrollpunkter. Gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Transporter og Amarok: Liten service til kr 4.490,- inklusiv: Inspeksjonsservice med oljeskift 30.000 km. Skifte av pollenfilter er inkludert. Skifte av motorolje og oljefilter og kontrollpunkter. Gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Transporter og Amarok: Stor Service til kr 7.490,- inklusiv: Inspeksjonsservice 60.000 km. Skifte av pollenfilter er inkludert. Skifte av motorolje og oljefilter. Skift av bremsevæske. Tennplugger er inkludert ved bensin motor. Dieselfilter er inkludert ved diesel motor og kontrollpunkter. Gjennomgang av alle kontrollpunkter tilknyttet denne service utføres i henhold til fabrikkens spesifikasjoner. Mobilitetsgaranti fornyes frem til neste service.

Fordeler ved å velge Gumpens Auto

Din bil er i de beste hender når den er inne hos oss. 5+ Originalservice hos Gumpen gir deg flere fordeler:

  • Skreddersyr til din bil
  • Alltid online med fabrikken
  • Vi tar alltid vare på servicehistorikken
  • Fornyet mobilitetsgaranti

Vi skreddersyr alltid servicen til din bil

Bruker du et av våre fabrikksertifiserte merkeverksteder kan du være sikker på at din bil er i trygge hender. Vi bruker alltid originale deler, enten dette gjelder olje som er godkjent av fabrikken, eller originale byttedeler.

Ved å bruke originale deler vil din Volkswagen alltid forbli en Volkswagen.

Servicehefte

For mange er serviceheftet et verdipapir i seg selv. Det kan være en fordel for deg når du en dag skal selge bilen. Et servicehefte som er fullt av merkestempler er en trygghet for den som kjøper bilen din neste gang. Vi tar også alltid vare på historikken til din bil.

Vi er alltid online med fabrikkens fremste eksperter

Dersom produsent kommer med en oppgradering eller forbedring av din bil, utfører vi oppgraderingen gratis. Det er kun et sertifisert merkeverksted som kan tilby en slik oppgradering. Ønsker du oppdatert navigasjonskart, be om tilbud på dette.

Mobilitetsgaranti fornyes ved hver utførte service

24-timers mobilitetsgaranti gir deg hjelp på stedet. Vår partner, Viking redningstjeneste, hjelper deg. Er det ikke mulig å reparere bilen hvor du er, blir du fraktet til nærmeste sertifiserte og godkjente merkeverksted. Du får alltid høyeste prioritet. Vi tilbyr deg gratis erstatningsbil i inntil 3 dager om du skulle få en driftsstans - slik holder du deg mobil selv når uhellet er ute.

Vi tar alltid vare på verkstedhistorikken til din bil

Husker du når du sist tok service sist? Eller når bremseskivene ble byttet? Kjøpte jeg dekkene i 2010 eller var det 2012? Vi lagrer alt for deg slik at du ikke trenger å huske på dette selv. Og dersom du samtykker til det, sender vi deg en påminnelse når det nærmer seg ny service på bilen din.

Vi har sertifiserte mekanikere for Volkswagen

Leverer du bilen inn til oss er du garantert å få en mekaniker som er spesialist på din bil. Vi har dyktige folk som holder seg oppdatert gjennom jevnlig kursing og etterutdanning. Slik kan vi garantere et høyt kvalitetsnivå og at vi følger produsentens anbefalinger og retningslinjer.

Bærekraft

Alle våre forhandlere er miljøsertifisert igjennom den internasjonale anerkjente miljøsertifiseringsordning – Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn sikrer bærekraft i alle ledd og garanterer at vi holder et høyt kvalitetsnivå og stadig jobber med forbedringer.

bilhold-knapp-mørkeblå.png